в момента слушате
За предаването

Луис дел Вилар е един от музикалните бисери на Барселона. С над 25 години в музикалния бизнес, продуцентът и DJ започва да обикаля из многобройните клубове на града през 1985 година, докато стига до Пача Сиджес през 1992 година. През 2010 година Луис дел Вилар започва една нощ с музика, която е перфектният фон на секси хауз звученето, с което е известен, че привлича своята публика. Неговите редовни посещения включват Пача, Буда Бар, Ошам, Катуок, Рокси Блу, както и списък на други известни места.

Луис дел Вилар участва в създаването на албума Dali Chill Out, издаден от Vale/Universal, който беше успешно записан в чест на световноизвестния испански художник Салвадор Дали. Докато песента на дел Вилар „Номер едно” също получава одобрението на критиката, неговата музика бива отличена в записите на “Spanish Chill Ambient”, издадени от Cassagrande. Той наистина е важен елемент от съвременната музикална сцена в Испания.

През юни 2010 г. Луис решава да създаде podcast, наречен "Сензациите на Ибиза" с най-бляскавите хаус парчета, соул вибрации и най-дълбоките звуци. Той има вече повече от 4 милиона сваляния от Интернет в 130 страни и програмата се счита за една от най-добрите хауз програми в Интернет за изминалата година.

За повече информация посетете: http://www.luisdelvillar.com/

Предавания
Сензациите на Ибиза
Every Wednesday at 7 pm, repeated on Saturday at 11 pm
За предаването

Дейвид Пен е икона на сцената на испанската електронна музика с повече от 20 години успешна кариера. Като продуцент е създал над 200 музикални продукта и ремикси като Кадос – Нощният дъжд, Две – Изгряващо слънце, Бори се отново, Чус и Пен – Байла, Ще ли (Открия Любовта), Какво е хауз музика, както и един от хитовете му Обичам те.

Той прави ремикси за Санди Ривера, Марая Кери, Бой Джордж, Симпли Ред, Джон Кътлър, Мастърс ет уърк, които ремикси се развиват като автентични хауз химни.

Неговата собствена марка се нарича „Урбана Рикордингс” от Мадрид и без съмнение е една от най-добрите световни марки за хауз музика. Тя е достигнала до милиони любители на музиката и е приета с въодушевление по света. Дейвид е член на Иберийската Лига заедно с DJ Чус и Абел Рамос.

Дейвид Пен е добре познат на своята публика със своите висококачествени, вдъхновяващи компилации и музика. Това одобрение му носи наградата за Най-добър хауз DJ на Deejaymag за последните 5 издания, освен това е двукратен носител на наградата за Най-добър хауз DJ на Музикалните награди Вишъз. Той е един от най-предпочитаните DJ за най-добрите партита, фестивали и събития. Освен това той регулярно диджейства в най-добрите клубове по света.

За повече информация посетете: http://www.urbanarecordings.com

Урбана Радио Шоу
Every Tuesday at 8 pm, repeated on Friday at 11 pm
За предаването

Благодарение на своя баща (музикант и композитор), той е в музикалния бизнес от 12 годишен. Вдъхновен е от звуците на джаз, соул и функ музиката и ги пренася в електронната музика. През 1999 година започва да работи като композитор на електронна музика по отношение на софтуера и хардуера на синтезаторите. Deep House, UK-Garage и хауз музиката са стиловете, с които се идентифицира.

Хоссе е част от екипа на „Урбана Рекордингс”, където реализира първата си творба „Началото ЕП” с два сингъла, наречени „Запази огъня” и „Да съберем ръце”.

Той работи с някои важни музиканти като Кюб Гайс, Дейвид Пен, Робер Гаез, Джабато и други.

За повече информация посетете: http://www.hossemusic.com

Kicktime епизод от Хоссе
Every Wednesday at 9 pm, repeated on Sunday at 11 pm
За предаването

Стиви Ви е роден в Бургас, България. Пред 1993 година музиката е негово хоби. През 1994 година започва професионално да се занимава като DJ. По това време работи с DJ№1 на 90-те в Бургас. В началото на 1995 година Стиви Ви печели състезанието за диджеи на дискотека Фантазия. Едва 19-годишен става Най-добър диджей в Бургас и региона. След това получава престижни места на много състезания за диджеи както в Бургас, така и в страната.

Стиви Ви работи известно време в Португалия, Испания и Италия. Към настоящия момент работи усърдно над проекта „Върни ритъма обратно”.

 

За повече информация посетете: 
https://www.facebook.com/DjStevieVBG
http://www.mixcloud.com/DjStevieVBG/
http://allmix.org/bg/users/15144

Върни ритъма обратно
Every Tuesday at 7 pm